Ανακαίνιση Κατοικίων

Ο τρόπος με τον οποίο δουλεύουμε:

ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Τα 10 Βήματα για να πετύχουμε τον στόχο μας:

1.

Άμεση Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά οποιαδήποτε στιγμή για να σας λύσουμε την όποια απορία υπάρχει είτε να μας στείλτε email, να επισκεφτείτε το χώρο μας να συζητήσουμε από κοντά.

2.

Αποτύπωση του χώρου και καταγραφή των αναγκών σας.

Θα γίνει ραντεβού στο χώρο του έργου από Μηχανικό της Εταιρείας και θα καταγράψει τις ανάγκες σας αλλά και Αρχιτεκτονικές και Ηλεκτρομηχανολογικες λεπτομέρειες απαραίτητες για την δημιουργία της προσφοράς.

3.

Δημιουργία Αρχικού Προϋπολογισμού Έργου

Δημιουργείτε ένας ολοκληρωμένος προϋπολογισμός ο όποιος θα περιλαμβάνει ότι εργασία είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση του έργου, χωρίς κενά σημεία οποίος θα ανταποκρίνεται στην ρεαλιστική κατασκευή του έργου.

4. 

Αρχιτεκτονική Πρόταση

Αρχιτέκτονας – διακοσμητής εσωτερικού χώρου θα μας παρέχει σχεδιαστική πρόταση του εργού σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες – προτιμήσεις.

5.

Επιλογή υλικών

Σε συνεργασία με δίκτυο συνεργατών μας σας παρέχουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε τα υλικά που επιθυμείτε.

6.

Τελικός Προϋπολογισμός – Προσφορά

Σας παραδίδουμε τον τελικό Προϋπολογισμό – Προσφορά του έργου, όπου αναφέρουμε τεχνικές προδιαγραφές υλικών και εργασιών.

7.

Ανάθεση έργου – Χρονοδιάγραμμα Εργασιών

Μας εκχωρείτε την εντολή ανάθεσης έργου και συμφωνούμε το Χρονοδιάγραμμα Εργασιών, έπειτα ξεκινάμε προχωρώντας στις απαραίτητες αδειοδοτήσεις πριν την έναρξη του έργου.

8.

Κατασκευή Έργου

Πραγματοποιείτε έναρξη των εργασιών σύμφωνα με το Χρονοδιάγραμμα που έχουμε ορίσει, εξειδικευμένο προσωπικό με εμπειρία αναλαμβάνει την κάθε εργασία ξεχωριστά.

9.

Παρακολούθηση Έργου

Το έργο παρακολουθήτε από Εργοδηγό και από Μηχανικό όπου σας μεταφέρουν ενημέρωση για την πορεία των εργασιών.

10.

Παράδοση Έργου

Πιστοποιείτε η ολοκλήρωση εργασιών και υπογράφεται η παράδοση σύμφωνα με το πρωτόκολλο παράδοσης παραλαβής και ενεργοποιείτε η εγγύηση του έργου.

ΠΑΚΕΤA BASIC

10.000 – 10.700 €

ΠΑΚΕΤΑ DELUXE

14.500 – 19.500 €

ΠΑΚΕΤΑ GOLD

18.500 – 27.500 €