ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Για ένα έργο υπεράνω προσδοκιών

Πως θα μπορούσαμε να φανούμε χρήσιμοι;

Γενικά για τις Εγκαταστάσεις

Στην Τελώρ Ενεργειακή Ε.Ε. αναλαμβάνουμε είτε μετά την μελέτη που έχουμε εκπονήσει και την κατασκευή του αντίστοιχου έργου είτε σε συνεργασία με κάποιο συνάδελφο που έχει εκπονήσει την αρχική μελέτη να εκτελέσουμε το έργο σας.

Ο τομέας μας αφορά σε νέοδμητα και σε ανακαίνιση κτήρια καθώς και Βιομηχανίες και επαγγελματικούς χώρους στο κομμάτι των Ηλεκτρομηχανολογικών εφαρμογών.

Δίνουμε έμφαση στην εφαρμογή των προτύπων που πρέπει να ακολουθούνται σε κάθε εργασία και μέσω συνεχής εκπαίδευσης παραμένουμε ενημερωμένοι για τις νέες εξελίξεις σε εφαρμογές και υλικά ώστε να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές προυποθέσεις. 

Η/Μ Εγκατάσταση Κατοικίας

Συνεργαζόμενοι με τα έμπειρα συνεργία της Εταιρείας μας μπορούμε να αναλάβουμε την εγκατάσταση ηλεκτρομηχανολογικών εργασιών, όπως η Ηλεκτρολογική εγκατάσταση ισχυρών και ασθενών ρευμάτων, θέρμανση – ψύξης με οποιοδήποτε μέσω όπως αντλία θερμότητας ή λέβητας αερίου με ενδοδαπέδια, σώματα καλοριφέρ ή Fun coil και επιπρόσθετα των ανωτέρω και υδραυλικές εργασίες.

Τηρώντας τους κανονισμούς υγείας και ασφάλειας καθώς και τα πρότυπα που ορίζουν αυτές τις εργασίες, χρησιμοποιούμε μόνο πιστοποιημένα υλικά και εφαρμογές με μεράκι και έμφαση στη λεπτομέρεια. 

Βιομηχανίες – Επαγγελματικοί Χώροι 

Όπως και στις κατοίκιες υπάρχει οργανωμένη ομάδα η οποία μπορεί να αναλάβει να εκτελέσει το έργο σας στου τομείς των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Αναλαμβάνουμε εργασίες σε Μέση τάση και σε χαμηλή, κατασκευή του υποσταθμού και των πεδίων μέσης τάσης, ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος και σύστημα αδιάλειπτης παροχής ισχύος σύμφωνα με τους κανονισμούς και τα πρότυπα, όπως και κάθε ηλεκτρολογική εργασία χαμηλής τάσης κίνησης ή φωτισμού μέσα στο κτήριο όπως και σε ειδικούς νοσοκομειακούς και ιατρικούς χώρους.

Επίσης μπορούμε να αναλάβουμε και τις εργασίες κατασκευής λεβητοστασίου,υδροστασίου και ηλιοθερμίας καθώς και κλιματισμού και εξαερισμού.

Δίνουμε έμφαση στη συνεργασία με τους υπόλοιπους συντελεστές του έργου ώστε να βρίσκονται λύσεις στα θέματα που προκύπτουν και να φτάσουμε σε ένα άρτιο αποτέλεσμα. 

Φωτοβολταϊκες Εγκαταστάσεις

Στην εταιρεία μας διαθέτουμε εξειδίκευση στο τομέα της ενέργειας και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας,μπορούμε να αναλάβουμε το έργο σας είτε πρόκειτε για Φωτοβολταικό Στέγης Net Metering με μπαταρίες ή χωρίς, είτε Φωτοβολταικό πάρκο ανεξαρτήτος ισχύος.

Επίσης μπορούμε να αναλάβουμε και τις εργασίες για την επιδότηση σας ή την συμμετοχή σε διαγωνισμό.

Μετά το πέρας της εγκατάστασης χάρη στα διαπιστευμένα όργανα που διαθέτουμε ελένχουμε την εγκατάσταση για να διαπυστώσουμε ότι λειτουργεί όπως πρέπει.

Τέλος παρέχουμε ολοκλήρωμενα πακέτα συντήρησης για να φτάσει το έργο σας το μέγιστο χρόνο ζωής.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι έπειτα από έρευνα αγοράς με μοναδικό κριτήριο την ποιότητα.

Η Εταιρία διαθέτει και eshop, www.telor-shop.gr όπου μπορείτε να αγοράσετε τα υλικά ακόμα και με δόσεις όπως και να δείτε τα χαρακτηριστικά τους.

Μας εμπιστεύτηκαν

Με παρουσία στο χώρο από το 2015 διατηρούμε σταθερές συνεργασίες με αξιόλογους προμηθευτές και συνεργάτες και πάνω από όλα ανθρώπους καθώς και με δημόσια αναγνωρισμένους πελάτες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μπορείτε να γράψετε στη φόρμα παρακάτω το μυνημά σας και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.