Ποιοί είμαστε

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες βασιζόμενες στην ποιότητα

Πως θα μπορούσαμε να φανούμε χρήσιμοι;

Πολιτική Ποιότητας

Στόχος της εταιρείας μας είναι να παρέχει άριστες υπηρεσίες μηχανικού, κατανοώντας τις ανάγκες του πελάτη και παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες συνδυάζοντας την γνώση της ανώτατης εκπαίδευσης με την τεχνογωνσία της εμπειρίας.

Γνωρίστε μας

Όραμα μας είναι η αειφόρος ανάπτυξη

Νικόλαος Ηλία Σκρέκας
Νικόλαος Ηλία ΣκρέκαςΙδιοκτήτης και Διευθύνων σύμβουλος
Εκ Σπάρτης Ορμώμενος ο Νικόλαος Σκρέκας Σύζυγος και Πατέρας 2 αγοριών, Διπλ. Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης απόφοιτος Πολυτεχνείου Κρήτης μέσα στα χρόνια της οικονομικής κρίσης μετεγκαταστάθηκε στην Αθήνα και αφότου συνεργάστηκε με Τεχνικές Εταιρείες και γραφεία εν συνεχεία ίδρυσε την Τεχνική Κατασκευαστική Ενεργειακή Εταιρεία Τελώρ Ενεργειακή Ε.Ε., έτοιμη να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ενεργειακή ανάπτυξη.
Ανεξάρτητα της Ιδιότητας του Μηχανικού εργάστηκε ως εγκαταστάτης τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της εταιρείας όπου είδε την θεωρία στην πράξη και αποκόμισε τεράστια εμπειρία στο πρακτικό κομμάτι αλλά και στην επικοινωνία με τους τεχνίτες του κλάδου.
Αναζητώντας γνώση και συνεχή εξέλιξη ολοκληρώνει τις 2ες σπουδές του ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο παίρνοτας εξειδίκευση στο τομέα της Ενέργειας και των Ηλεκτρονικών – Ρομποτικών Συστημάτων.

Πρόσφατα Έργα

Μερικά πρόσφατα έργα από το 2023

Οι πελάτες μας λένε

“Ο Νίκος και η ομάδα του ήξεραν να αντιμετωπίσουν όλα τα θέματα που υπήρχαν και μας παρέδωσαν μια πλήρης εγκατάσταση φωτοβολταϊκού στην ταράτσα μας .”

Ιωάννης Σπυρόπουλος - Ιδιοκτήτης Φωτοβολταϊκου Στέγης

“Απευθυνθήκαμε στην εταιρεία Τελώρ για την κατασκευή φωτοβολταικού πάρκου, γνώριζαν να μας εξυπηρετήσουν σε ότι χρειαζόμασταν και πραγματοποίησαν την μελέτη και τον φάκελο και τέλος την εγκατάσταση μέσω συνεργείων της εταιρείας.  ”

Μάριος Κεσόγλου- Ιδιοκτήτης Φωτοβολταικού Πάρκου

Μας εμπιστεύτηκαν

Με παρουσία στο χώρο από το 2015 διατηρούμε σταθερές συνεργασίες με αξιόλογους προμηθευτές και συνεργάτες και πάνω από όλα ανθρώπους καθώς και με δημόσια αναγνωρισμένους πελάτες.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Μπορείτε να γράψετε στη φόρμα παρακάτω το μυνημά σας και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.